Wil jij ook graag volleyballen bij ABC Volleybal?

Leuk dat je belangstelling hebt om bij onze vereniging te komen volleyballen. Voor alle teams zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Dus ben je tussen de 18 en 60+ en heb je zin om te volleyballen, dan nodigen we je uit om gedurende 4 weken gratis en vrijblijvend met ons mee te trainen. We hebben plek voor zowel beginners als geoefende spelers. Het internationale karakter van de stad Eindhoven maakt dat er ook veel anderstalige mensen wonen. Onze club heet hen van harte welkom en heeft inmiddels een internationale samenstelling.

We trainen elke dinsdagavond in de sporthal van het Frits Philips College aan de Avignonlaan 1 in Eindhoven. We hebben hier de beschikking over vier velden, waarbij de dames trainen van 20.00 tot 21.30 en daarna de heren van 21.30 tot 23.00 uur.

ABC Volleybal speelt met vier dames teams in de Nuvoc Recreanten Competitie. Dit is in de 1e t/m 4e klasse. De vier heren teams spelen in de VC Geldrop Heren Recreanten Competitie in de overgangsklasse t/m de 3e klasse. De thuiswedstrijden spelen we op dinsdagavond in plaats van de training en de uitwedstrijden worden op doordeweekse avonden in en om Eindhoven gespeeld.

Heb je interesse vul dan het formulier in of stuur een mail naar info@abc-volleybal.nl.

Tot gauw in de zaal!

Aanmeldformulier

CAPTCHA

Sporthal Foto 1
Sporthal Foto 2